X
aanmelden

De organisatie van een groot internationaal, sportief en sociaal evenement is behalve de vele vrijwilligers niet mogelijk zonder de bijdragen van sponsoren. De sponsoren maken het mogelijk om naast de randvoorwaarden een extra programma aan te bieden. Het randprogramma is van essentieel belang om van een uitstekend weekend, een perfect weekend te maken. Tevens dragen zij met hun kennis en ervaring bij aan onze organisatie.
"Sportiviteit, internationale hockey vriendschappen, een gedegen organisatie en sociaal" zijn kernwaarden van ons evenement dat inmiddels een uitstekende naam in binnen- en buitenland heeft.
Draagt u de sport in Velsen of KHC Strawberries een warm hart toe en vind u het leuk om uw naam aan ons evenement te verbinden zijn hier vele mogelijkheden toe.

Sponsoring is al vanaf kleine bedragen mogelijk. Ook sponsoring in natura is een veelgebruikte methode op ons evenement.

Sponsormogelijkheden

  • Sponsoring in geld. (vanaf 100 euro)
  • Sponsoring in natura. Dit is mogelijk in overleg met de commissie.
  • Sponsoring van een specifieke activiteit. Het toernooi kent vele randactiviteiten en optredens. Het is mogelijk om uw naam aan een van deze activiteiten te verbinden. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Hoofdsponsor. Het is mogelijk om uw bedrijfsnaam aan het toernooi te verbinden. Wij zullen dan in alle media ons toernooi presenteren als het "(uw bedrijfsnaam) International Easter Tournament @ KHC Strawberries"".

Wat kunnen wij voor uw betekenen als sponsor?

  • Uw logo op de website en in het programmaboekje.
  • Mogelijkheid tot het ophangen van banners en het verspreiden van reclamewerk op het evenement.
  • Toegang tot het zondagavond feest.

Mocht u andere wensen of ideeen hebben horen wij dit uiteraard graag van u.

Heeft u interesse in sponsoren van het International Easter Tournament @ KHC Strawberries neem dan gerust contact op met de paascommissie. Dit kan per email. Uiteraard kunt u ons ook bellen of aanspreken op de club zelf.