X
header

Ons toernooi wordt gehouden op 1 semi-water en 2 kunstgrasvelden en staat al jaren bekend om zijn alles "dik-voor-mekaar-karakter". Hieronder verstaan wij

 
 

met als hoogtepunten het themafeest van zaterdagavond met het thema van dit jaar "Space" en ons beroemde slotfeest dat traditioneel tot laat door gaat. Zo goed als al onze gasten blijven tot maandagochtend.

Uiteraard staat het iedereen vrij om een hotelkamer of andere accommodatie te boeken, maar je kunt gratis verblijven op onze eigen Strawberries Camping. Geen kamperen op een hockeyveld, maar idyllish in het bos wakker worden van het geluid van de natuur. Prachtig gelegen aan een vijver en direct naast onze hockeyclub. Uiteraard hebben wij mensen rondlopen die op een gezellige manier een oogje in het zeil houden, zodat iedereen en alles veilig van een gezellig weekend kan genieten

Uiteraard hoort bij een goed hockeyfeest de nodige rotzooi naderhand, maar wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen 's ochtends lekker kan douchen en ontbijten in een schoon clubhuis. Dankzij de inzet van sponsor Hans Weeren wordt het clubhuis dan ook elke dag BRANDSCHOON opgeleverd. Geen vies toilet of een rommelige douche. De kleedkamers hebben tevens vloerverwarming dus je kan op een comfortabele manier aan de dag beginnen. De wc's worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Op zaterdag- en zondagochtend serveren wij een ontbijt. Tussen de middag is er tevens lunch. Er is meer dan voldoende voor iedereen en keuze volop. Er zijn volop vrijwilligers aanwezig om je waar nodig te helpen. Op zaterdagavond serveren wij een warme maaltijd.

De bar opent elke ochtend bij het ontbijt. Je wordt snel en vrolijk geholpen door onze mensen achter de bar. Al onze barmedewerkers zijn vrijwilligers en genieten net zo veel van het Paasweekend als jullie. De sfeer aan en achter de bar is altijd goed!

Het heet niet voor niks een hockeytoernooi. In tegenstelling tot veel andere toernooien wordt er bij ons gewoon gehockeyd. Uiteraard iedereen op zijn of haar niveau, maar iedereen komt gewoon elke wedstrijd opdagen.

Het sfeertje bij Strawberries is uniek, al was het alleen maar vanwege onze vele internationale gasten. Eigenlijk iedereen keert maandag weer naar huis met heel veel nieuw gemaakte hockey vrienden.

 

Wij hopen jullie komend Pasen te mogen verwelkomen!
De paascommissie

Crunching the numbers

Wat maakt het Paastoernooi nou zo geweldig? Even wat sprekende feitjes

400
 

Hockeyers

100%
 

Gezelligheid

5
 

Verschillende landen

82
 

Vaten bier

Hoe lang nog?